Winterberg

Kahler Asten

Zo, dat waren een paar dagen radiostilte. Maar ik ben er weer. Net terug uit Landal Winterberg waar ik met de gezinsleden een weekend hebben vertoefd. Misschien herinnert u het zich nog maar een aantal weken geleden won ik een heuse prijs via twitter. En die heb ik nu dus verzilverd.

UItzicht vanaf de Kahler Asten

Ik kan niets anders zeggen dan dat het een schitterend park is in een prachtige omgeving. We hebben genoten. Als ‘tegenprestatie’ moest ik wel foto’s maken van de omgeving. Dat heb ik gedaan maar of ze geschikt zijn voor de doeleinden van Landal is de vraag. Het was in het algemeen toch wel erg bewolkt.

Meteotuin van station Kahler Asten

Hotel op top van de Kahler Asten. Deel wordt gebruikt als weerstation.

Bij dit blog een paar plaatjes van weerstation Kahler Asten. Een meteotuin die ruim 800 meter boven zeeniveau is aangelegd op een van de hogere toppen in Sauerland. (Klik voor vergrotingen op de foto’s.)

Geef een reactie