Landbouw in Flevoland: Uien zaaien

Landbouw en akkerbouw is al heel lang niet meer werken achter de os en de eg. De machinerie wordt steeds geavanceerder en de voertuigen steeds indrukwekkender. In de cockpit van de trekker zitten tegenwoordig diverse beeldschermen waarop alle informatie verschijnt die de boer nodig heeft om zijn werkzaamheden zo efficiënt en rendabel mogelijk te doen.

Ik gaf het gisteren al aan. Het is druk op het land in Flevoland. De lente is een prachtig seizoen en de agrarische sector draait op volle toeren. Langs de A6 werd gisterenavond gezaaid om later te oogsten. Volgens mij gaat het hier om het zaaien van uien.


Eerder in deze serie:
Egaliseren
Mestinjectie
Ploegend door het land

Één reactie op “Landbouw in Flevoland: Uien zaaien

  1. Pingback: Weerman Raymond Klaassen

Geef een reactie